Nejnovější recenze ze sekce Cyklistické brýle
- Dobre sedi
- Kvalitni material
- Kvalitni zpracovani
- Zatim nevim
- Nádherně sedí na obličeji
- Polarizované sklo perfektní a všechny aktivity i do auta
- Úžasně lehké, dobře sedí
- Kvalitní zpracování
- Příjemně sedí na obličeji
- Opticky perfektní, žádné zkreslení ani přechody
- Absence pevné přepravní krabičky
- Sedí dobře.
- Úplně stejně brýle jsem našel i pod jinými značkami. Takže nic originálního.
- Kvalita plastu a skel s porovnáním jiných brýlí v podobné cenové hladině je lacinějsi.
- Nosník nelze nastavit. Naštěstí kupodivu mi sedí dobře
Ačkoli jsem je chtěl vrátit, tak jsem se rozhodnul, že si je nechám. I přesto, že se nedá nastavit nosník, tak mi sedí překvapivě velmi dobře. Jinak kvalita odpovídá laciné Číně. Na pacičkách není o typu, nebo výrobci nic napsáno. Brýle podobného typu se dají koupit na Ali už cca od dvou stovek
Reakce značky VIF
Děkujeme za recenzi! Ano, máte pravdu, jedná se o OEM produkt, který tedy můžete vidět i u jiných prodejců v Česku, kteří nás kopírují 1:1 úplně ve všem. Je pro nás ale ctí být pro ně vzorem, stejně jako sportovním partnerem téměř 80 tisíc českých sportovců, sportovních a profesionálních týmů nebo třeba 8 olympioniků, kteří právě v Paříži bojují o medaile a jsou zároveň našimi ambasadory. Za kvalitou si opravdu stojíme, což potvrzuje i naše pozice jedničky trhu. Pěkný den, tým www.vifsports.cz a www.vifsports.sk
- Sluší
- Lehké
Doporučuji. Velice hezké bryle. Syn nadšený.
Uvex Sportstyle 204
Přidáno: 31. července 2024
(naposledy upraveno 31. července 2024)
Zakoupeno v UVEX Store
Dobře sedí
- skvěle fungující polarizační brýle
- výborná ergonomie
- výborná cena v porovnání se značkovou konkurencí
spokojenost
Luxusní brýle, lehké, pružné, druhé sklo na výměnu. Modrý zrcadlový efekt vypadá luxusně. Velmi příjemné na nošení, doporučuji. Dodané pouzdro také super.
- Vymenitelna skla
- Velky vyber skel
- Dozivotni zaruka na obroucky
- Skvele vypadajici eshop a bleskova doprava
- Kvalita odpovidajici levnym cinskym brylim
- Nepohodlna a nenastavitelna nosni operka
- Rose sklo extremne tmave, spise zhorsuje videni i za slunecneho dne
- Fotochromaticke sklo temer nefotochromarizuje
Byl jsem nadseny, ze jsem objevil ceskou znacku hezky vypadajicich bryli, ktere maji navic vymenna skla a rozumnou cenu.
Jiz pri otevreni jsem byl prekvapen dojmem lacinosti (zapach plastu, zpracovani, kvalita plastu). Ani nasledne otestovani v terenu me bohuzel nepresvedcilo o opaku. Naprosto chapu, ze lze na bryle nabidnout dozivotni zaruku, neb verim, ze naklady jsou minimalni.
S mymi ostatnimi brylemi bohuzel neporovnatelne. Skoda, tesil jsem se na zajimave ceske bryle, tak snad se v budoucnu kvalita zlepsi.
Reakce značky VIF
Děkujeme za recenzi! Budeme rádi, když nám na email [email protected] pošlete více info, případně fotky brýlí a detailů, které vám nevyhovují. Vzhledem k tomu, že v Česku už máme přes 75 tisíc spokojených zákazníků a jsme jedničkou trhu, myslíme si, že brýle jsou zcela v pořádku, ale rádi se na téma využitých materiálů pobavíme a třeba dojdeme k nějakému vylepšení. Tým www.vifsports.cz a www.vifsports.sk
- kvalitně zpracované brýle
- výborné čočky
- jsem spokojený a doporučuji tyto brýle cyklistům
- nepatrně vyšší váha oproti většině sportovních brýlí
- Kvalitní brýle za velmi dobrou cenu
- velký zorník
- lehké
- drží a ani se nehnou
- doživotní záruka na obroučky
- možnost výměny zorníků
- v balení 2ks zorníků dle výběru, obal a čistící "hadřík"
- cena (ale kvalita stojí za to)
- ne každému sluší
- Pěkný, kvalitní
- Jdou vyměnit zorníky
- Dobře vypadaji
- I dětská ( menši) varianta
Brýle jsou pěkné. Dobře sedí. Já osobně jsem nakonec volila dětskou variantu,ale ideálně bych potřebovala něco mezi. Zorniky jdou lehce vyměnit a je přes ně krásně vidět.
3F RX 1926
Přidáno: 26. července 2024
(naposledy upraveno 26. července 2024)
Zakoupeno v Český ráj outdoor
- Lehké,dobře padnou,funguji jak mají.
- OK
OK
VIF One
Přidáno: 24. července 2024
(naposledy upraveno 24. července 2024)
Zakoupeno v VIFsports
- Brýle vypadají krásně velké a široké, ale zdání klame. Jsou spíš pro užší obličeje.
Reakce značky VIF
Dobrý den, zde se dovolíme nesouhlasit, brýle jsou fakt dost oversized a perfektně sedí až do velikosti hlavy cca 62 cm, což už je fakt dost obří hlava (sám mám hlavu 61 cm obvod a to měřím 194 cm a vážím 125 kilo). Buď jste tedy gigant nebo máte opravdu velkou hlavu :)
- líbivé zpracování
- vypadají stylově a moderně
- nekvalitní zpracování
- složitý a zdlouhavý reklamační proces
Tento eshop a prodkut nedoporučuji k nákupu.
Nekvalitní zpracování materiálu - poškozená gumová opěrka nosu. Následně složité a zdlouhavé reklamační řízení.
Cena neodpovídá kvalitě.
Reakce značky VIF
Dobrý den, Martine, mrzí nás vaše zkušenost. Podle zákona § 19 odst. 3 reklamace včetně odstranění vady, musí být vyřízena a spotřebitel o tom musí být informován, nejpozději do 30 dnů ode dne uplatnění reklamace, pokud se prodávající se spotřebitelem nedohodne na delší lhůtě. Reklamační řízení začalo 7.7., tedy ještě skoro 2 týdny máme, ale jak slíbila kolegyně, tento týden již budete mít nové brýle v rámci naší doživotní záruky.
Samozřejmě se omlouváme za to, že se vůbec nějaká reklamace musí řešit, to je naše chyba, ale aktuálně zažíváme brutální nápor tisíců objednávek a reklamace tak opravdu trvá déle, než vždy, kdy do týdne vyřešíme veškeré problémy.
Reklamační formulář, stejně jako formulář pro odstoupení od kupní smlouvy je v zápatí webu, stejně tak v sekci Kontakty a FAQ. Oba formuláře jsou také společně s obchodními podmínkami zasílány při potvrzení objednávky. Bohužel už nevíme, kam bychom formulář více umístili, aby byl viditelnější.
S omluvou, tým VIF
S okuliarmi od značky Force už mám skúsenosti (model FORCE Race Pro). Ani FORCE Ride Pro nesklamali, sedia aj vyzerajú fajn. Ja som spokojný :)
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »