Nejnovější recenze ze sekce Cyklistické brýle
BRÝLE NAPROSTO TOP(DÁREK PRO PŘÍTELE),HNED JSEM SI DOOBJEDNALA I PRO SEBE.
Děkujeme za recenzi! Tým www.vifsports.cz
- Brýle mi vůbec neseděly, ale s touto možností jsem počítal.
- Zkoušel jsem přenášet z přímeho slunce do temna, ale nepozoroval jsem žádné ztmavení ani po delší době. Možná špatný kus.
S brýlemi jsem nebyl spokojený a využil jsem možnosti je vrátit.
Dcera 11 let, krásně sedí.
Pevný obal, hadřík na leštění, pytlíček.
kvalita a design +, cena -
Děkujeme za recenzi! Tým www.vifsports.cz
- Sedí i na mou velkou hlavu :-)
- Dobře sedí na malý obličej
- Skvěle sedí i na drobnějším obličeji
- Velice lehké a příjemné na nošení
- Perfektní vzhled a dokonalá funkčnost
Perfektní brýle, při sportu se na obličeji ani nehnou, krásně sedí a jsou velmi příjemné. Fotochromatická skla bezvadně fungují. Ač sportovní, vypadají opravdu dobře a sluší. Vhodné na drobný obličej.
- Bryle mne presne sedi, popsane poskozeni nebylo nijak viditelne, cena prizniva
Jsou super.
Krásné a velmi pohodlné sportovní brýle. Na nose nic necítím, což u jiných brýlí mám občas problém.
Nosáky jsou krásné se zrcadlovým sklem. Moc děkuji paní Monice za radu a velmi příjemné jednání. Jedno vím jistě, až budu kupovat další sportovní brýle, určitě se na vás obrátím.
Krásné, efektní brýle, všestranné použití - sport i volný čas.
Jsou pro větší obličej, spíš pánské. Byl to dárek a manžel byl nadšený.
- skvěle sedí
- chybí pouzdro
Pokud kupuji brýle v hodnotě téměř 1.000,- Kč, pak bych očekávala, že je dostanu v nějakém pouzdře, třeba jen látkovém, ale v igelitovém pytlíku od nějakého trička? Velké mínus prodejci. Jinak brýle plní účel.
skvěle padnou
Fungují úžasně ! Rychlý přechod ze sluníčka do tmy a obráceně ! Přesně jak potřebuje cyklista.
+ na sport bezvadné
- nabíjení
Jsou to opravdu univerzální brýle který na obličeji sedí dobře.Fotochromatika funguje.Hlavně je super že je můžete mít i když se setmí,kvůli hmyzu.
- Perfektní kvalita zpracování. Tuhé, nic nevrže, žádné vůle.
- Fotochromatická skla reagují skutečně rychle, rychleji než u jiných značek. V tmavém prostředí jsou téměř čiré, lze v nich bez problémů vidět i v noci. Rudy Project je v tomto špička.
- Perfektně mi sedí a přitom netlačí. Ani se nehnou i při náročnějších aktivitách (běh, skoky, MTB, ...).
- Skvělá dostupnost náhradních dílů (když neseženeš v ČR, tak aspoň v Německu) - např. náhradní fotochromatická skla (za rozumnou cenu, samozřejmě s přihlédnutím ke značce)
- Tvarovatelný nánosník jistí pohodlné nošení.
- Dokážu si představit líbivější design. Kvalita a to jak sedí ovšem převážilo.
- Sedí na hlavě skvěle i díky tomu, že jejich horní okraj dolehne na čelo. Díky tomu se horní okraj skel dotýká obočí a zapatlává se časem potem. Někomu taky může vadit, že skla jsou poměrně blízko očí (nicméně řasy se nedotýkají, pokud nemáte nalepovací; u mě v pohodě). Při posunutí o kousek níž na nos se za chvilku vrátí do původní polohy u čela díky tvaru a přítlaku nožiček.
- Nemají tvarovatelné nožičky jako jiné modely Rudy Project. Naštěstí jejich tvar mě osobně vyhovuje, neměnil bych.
Špičková kvalita, sedí perfektně (aspoň tedy na mé hlavě).
- Líbil se mi design.
- Opravdu lehké (25 g?).
- Vůle v nánosníku. Při běhu v těchto brýlích se díky tomu celé klepou.
- Jedna nožička se zavírá méně ztuha než druhá.
- Celkově jakoby chatrná konstrukce.
Od značky Uvex jsem čekal lepší kvalitu zpracování. Jiné jejich modely jsou ok, ale Uvex Pace One na mě působil ve srovnání s jinými modely Uvex nebo s Rudy Project jako dětská hračka. Zboží jsem vrátil pro výše uvedené vady i proto, že mi neseděly úplně dokonale.
- Top dětské brýle
Pěkné, funkční.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »