Nejnovější recenze ze sekce Cyklistické brýle
- Výměna skel
- Poměrně dobře sedí
- Zkoušel jsem brýle Relax R2? v podobné cenové linii ve Futurum Brno a Relax brýle byly "ostřejší"
- Po vybalení ihned zavanul, takový plastový zápach
- Plastové provedení konstrukce na první pohled působí poměrně vachrlatě
Mínusem e-shopu je, že nezasílají na dobírku. Dnes takto zasílá zboží většina obchodů, až na tento. Rychlé doručení.
Reakce obchodu VIFsports
Mockrát děkujeme za recenzi. Dobírka je absolutní přežitek doby. Kreditní kartu, bankovní účet pro převod nebo integrovaný Apple a Google Pay má v dnešní době snad už každý. Na základě negativní zkušenosti s touto platební metodou jsme ji zrušili.
Tým www.vifsports.cz
- Vše perfektní
VIF One
Přidáno: 14. prosince 2023
(naposledy upraveno 16. prosince 2023)
Zakoupeno v VIFsports
Brýle suprově drží, váha je skutečně velice super. Výhoda výměnných zorníků.
Mockrát děkujeme za recenzi, tým www.vifsports.cz
- odolné proti poškrábání
- Brýle vypadají pěkně, ale teprve se je chystám použít, až vyrazím na běžky.
Nedoporucuji ...panty jdo prilis lehce
- dobrý vzhled
- nabíjení magnetickým konektorem
- NEjde ovládat hlasitos
- Plechový zvuk
Na úvod je potřeba uvést, že důvodem nákupu těchto brýlí byla jejich nízká cena. Na Datartu v Balck Friday s VIP účtem stály 943Kč. TAkže mínus, které jsem uvedl - Plechový zvuk - ani takovým mínusem není. Je to něco s čím jsem počítal a s čím se smiřuji, protože se pro mě jedná o spotřební věc, kterou můžu rozbít během prvního bruslení. Co je ale Velké mínus je nemožnost ovládat hlasitost a to ani přímo na brýlích, ani na hodinkách. Zde by mi naopak nevadilo si pár korun připlatit. Jediná nastavená hlasitost je totiž velmi vysoká a to mi hodně vadí, protože brýle jsem kupoval právě kvůli nutnosti vnímat na bruslích okolí. Proto tedy dojde k tuningu - přelepení reprodktoru lepící páskou. Tohle je opravdu velká vada na kráse. Jinak brýle mají na sport opravdu hezký vzhled, sedí i k mému velkému obličeji. Což se povede málokterým brýlím.
- Perfektně sednou.
Krásné a skvělé sedí. Nejsou až tak malé, jak jsem si z popisku nejdříve myslel. :)
Super
- Zvuk ze sluchátek je slyšet a přitom nebrání zvuku z okolí
- Výměnné zorníky
- Voděodolnost
- Dají se dokoupit i další zorníky, ,třeba polarizační nebo šedý
- Bez ovládání hlasitosti
- Krátká výdrž baterie
- Výměna zorníku je poměrně násilný proces, tak nevím jak dlouho vydržej, když 40 % dní ráno přendám čirý místo slunečního a 40 % dní přendám odpoledne sluneční místo čirého.
- Defaultní sluneční zorník vypadá hezky, ale pohled skrz něj je namodralý a lidi vypadaj jako feťáci nebo zombíci:-)
Prakticky hned jsem si doobjednal druhej nabíjecí kabel a polarizační zorník.
Kvalita zvuku není dokonalá, takže na Bethovena to není, ale třeba Viktor Sheen OK. Ale pozor, může vzniknout nebezpečná situace, třeba když jsem na koloběžce dlouho předjížděl cyklistu a když jsem konečně byl těsně před ním jsem vyprsk smíchy, protože v poslouchaném songu měl Sheen vtipnou hlášku ke svým bejvalkám:-)
- Dobře drží na hlavě
provedení
- Už jsem to tu psal jednou, jsou jedny z mála, co mě pasují k obličeji.
Už jsem to tu psal jednou, jsou jedny z mála, co mě pasují k obličeji.
- Brýle jsou lehké a dobře sedí.
Za cenu, kterou jsem zaplatil je výrobek kvalitní, ale ještě jsem nevyzkoušel výměnu nožiček za gumový pásek. Možná s tím bude problém.
- hezké
- Lehoučké
- Dobře padnoucí
- Krásný design
- V kategorii podobných produktů příznivá cena
Mockrát děkujeme za recenzi, tým www.vifsports.cz
perfektně padnou, jsou hezké a hlavně fotochromatické
- splňuje to co jsem očekával
- nevím