Nejnovější recenze ze sekce Cyklistické brýle
- pohodlí, cena, velký rozsah zatmavení s rychlým přechodem, zpracování
- hodilo by se pouzdro místo látkového sáčku
pohodlí, cena, velký rozsah zatmavení s rychlým přechodem, zpracování, hodilo by se pouzdro místo látkového sáčku
- Dioptrická vložka
- dost divný materiál vložky, zbytečně silný
Za ty poníze asi dobrá volba, uvidíme, jak se osvědčí časem.
- Kvalitní čiré cyklobrýle s velmi dobrou propustností světla.
- Esteticky vydařené i vzhledem k tomu, že nosní opěrka brýlí je bezbarvá,
Tento typ brýlí jsem již vlastnil a po jejich ztrátě jsem je zakoupil znovu za dobrou cenu.
- Výměnná skla, kvalita skel.
Věděl jsem do čeho jdu, brýle byly na doporučení známého.
- Bezobrubová konstrukce
- Přiliš těsně doléhají na obličej,tudíž se mlží potem
V případě,že bych měl možnost si brýle osobně vyzkoušet,určitě bych si je nekoupil.
vyborne sedia, vyborne chrania voci vetru
- hezké
- na obrázku vypadaly lépe...ve skuteřnosti jsou velice obyčejné
hezké,ale už bych si je neobjednala
- brýle mají kvalitní dioptrickou vložku. navíc jsou dodávány v pevném pouzdru. sedí perfektně, v optice nebyl problém tam dát levné čočky. doporučuju
- 3 vyměnitelná skla (oranžová, čirá, černá)
- Pouzdro
- Pohodlí
- Křehká konstrukce brýlí
- Kvalita skel (červené oči po delší vyjížďce)
Po necelých dvou letech používání se mi nalomil a následně ztratil nosník, konstrukce obrouček zatím stále drží.
Dále mě z nich červenají po delší vyjížďce oči, vozil jsem čirá a oranžová skla, u obou mě trápil tentýž problém.
Brýle bych doporučil pouze méně náročným. Pokud chcete brýle často používat, tak si dávat větší pozor na konstrukci (hlavně nosník) a problém s červenýma očima. Jinak jsem další problémy nezaznamenal.
Pro občasné použití bych brýle doporučil. Pokud máte větší finanční možnosti a jezdíte často, doporučil bych vyšší řadu výrobce.
- kompatibilní výměna skel z předchozích rámečků (BSG-23 Winner Team 2391) které jsem měla a bohužel mou hloupostí došlo k ulomení nožičky
- zatím trošku strach z použitého materiálu jak dlouho vydrží obroučky (BSG-23 Winner Team 2391 bylo opoznání měkčí)
zatím spokojenost uvidím do budoucna :-) s předchozím modelem byla maximální spokojenost
- provedeni (za tu cenu)
- funkce(tu splni)
- lehke
- krehkost(okavani)
- povrchova upava "skel"
- absence mekkych nosniku(tlaci na vicero uzivatelu)
Vlastnim dvoje(black: orange (S1) + black: smoke (S3) )
vhodne jak na in-Line ,pochuzky,cyklo do auta
Orange hlavne do auta a na MOTO
- - velmi lehké
- - součástí balení obal (pytlík) na brýle/náhradní skla
- - lehká výměna skel
- - nic
Jsem maximálně spokojen, dobře sedí a člověk skoro necítí, že je má. Používám je na běžné nošení, na závody MTB, na běžné vyjíždky, při tenise, squash (čirá skla), atd.
Jedny už jsem ztratil a koupil jsem si stejné.
Za tu cenu super brýle!
- 3 skla, širší, flexibilní
Brýle používám na kolo a sport již několik let a jsem maximálně spokojen
- dobře vybavené včetně látkového sáčku, obalů na náhradní skla a pevný futrálek
- --------
dobrá cena
- náhradní sklíčka
Výborné brýle na sportovní, ale i na běžné aktivity. Ke každé si můžete zvolit jednu ze tří variant sklíček. Při koupi dostanete i pouzdro na uložení. Můžu jen doporučit. Dobře vypadají a perfektně plní svou funkci, co chtít víc.
- cena, skla, pevné obroučky
- váha
Skvělé brýle po všech stránkách. I když jsou trochu robustnější a tím těžší, vyrovnají se i dražším modelům!
- ostrost, cena, skla
- obroučky
Za tu cenu skvělé brýle, srovnatelné s modely i 2x dražšími. Jen obroučky nejsou tak pevné, jak bych si přál.
- Perfektně sedí, nepadají, dobré krytí z boku
- špičková -prý nerozbitná- výměnná skla (mám samozatmavovací impactx)
- lze nasadit dioptrický klip
- v ceně velmi kvalitní bytelné pouzdro
Vlastním asi 2 roky. Používám s dioptrickým klipem, převážně na kolo, naprostá spokojenost. Samozatmavovací ImpactX skla dobře regulují množství světla, používal jsem i na běžkách za slunečného dne, zatmavovací efekt byl dostatečný, oči nebolely. Výborné krytí i z boku. Údajnou nerozbitnost jsem radši nezkoušel ale zatím žádný škrábanec nemají. Specifikace trochu mate, k brýlím je možné koupit více druhů skel, mimo jiné ty ImpactX což vřele doporučuji, případně i dioptrické ImpactX (ovšem za brutální cenu, radši jsem šel cestou klipu)
- výměnná skla
- vhodné pro užší obličej
za dobrou cenu dobrý výrobek